Registrujte se a získejte slevu 5%. Po registraci vám zašleme na e-mail unikátní slevový kód.

 

Blogy

Jaké trendy vládnou hodinkám v roce 2024? Zelená je stále in!

18.4.2024 17:13

Tagy: Hodinářství

Přestože máme hodinky za vznešenou komoditu s dlouhou historií, stále jsou ovlivňovány různými trendy. Každý rok si tak přízeň získávají nové tvary, barvy, ale i velikosti a funkce, díky nimž neustále toužíme rozšiřovat svou už tak působivou sbírku. V klenotnictví a hodinářství BENY jsme pro vás vybrali nejzásadnější hodinářské trendy pro rok 2024, po nichž by se měl letos poohlížet každý náročný milovník hodinek.

více...

Hamilton: hodinky s americkým duchem a švýcarskou přesností

4.4.2024 11:53

Tagy: Hodinářství

Díky neuvěřitelné přesnosti, hollywoodskému designu a švýcarské kvalitě je Hamilton jednou z vysoce uznávaných hodinářských značek současného trhu. Od fascinujícího vojenského, leteckého a železničního dědictví se v průběhu 132 let dopracovala až ke spojení s největšími filmovými trháky a milovníky Hollywoodu. Jako hrdí prodejci těchto ikonických hodinek vám z klenotnictví a hodinářství BENY přinášíme to nejdůležitější z historie, ale i současné nabídky Hamilton.

více...

Velikonoce jsou za dveřmi. Víte, proč je slavíme?

29.3.2024 15:57

Tagy: Šperkářství

Příchod jara přináší nejen kvetoucí květiny, ale i očekávané svátky plné radosti, naděje a tradičních zvyků. Velikonoce jsou časem, kdy se scházíme se svými nejbližšími, abychom sdíleli chvíle společného radování a obnovy.

více...

Klenotnictví a hodinářství Beny oslavuje příchod jara

22.3.2024 17:40

Tagy: Hodinářství, Šperkářství

Jaro není pouze změnou v počasí, ale spíše příslibem nového začátku, obnovy a přirozeného vzestupu energie. Je to období, které nás inspiruje k probuzení, k přijetí proměny a k oslavě krásy, která rozkvétá všude okolo nás. V klenotnictví a hodinářství BENY jsme se nechali unést tímto jedinečným kouzlem a představujeme okouzlující kolekci šperků a hodinek, která zhmotňuje jarní esenci.

více...

Připojte se k Beny a oslavte mezinárodní den žen s elegancí a vděčností

6.3.2024 12:24

Tagy: Šperkářství

Každý rok vzdáváme 8. března hold všem důležitým ženám v našem životě – matkám, partnerkám, dcerám, sestrám, kamarádkám a kolegyním. Mezinárodní den žen je jedinečnou příležitostí k vyjádření lásky, podpory a obdivu k těm, které nás inspirují a ovlivňují. Ve skutečnosti má však tento svátek mnohem širší rozměr.

více...

Pařížská ulice symbol luxusu

24.2.2024 15:31

Tagy: Hodinářství, Šperkářství

Pařížská ulice, je dnes nejprestižnější adresou v Praze a jednou z 15 nejdražších nákupních ulic na světě. Denně sem míří nejen milovníci luxusu, ale také turisté obdivující krásu honosných budov.

více...

předchozí1 2 312
0 ks
Košík: 0
0 ks
Oblíbené
  • Prodejny
  • Kontakty

E-shop Šperky Beny

E-SHOP ŠPERKY

E-shop Svatba Beny

E-SHOP SVATBA